tickets available from €21.95
Buy tickets

Rafet el Roman

Vois | de Loft Hengelo (NL)
Monday 08 June 20

Turkse pop legende Rafet el Roman komt op 8 juni naar Hengelo. Het wordt een bijzondere avond met veel bekende hits. Haal nu je kaarten!

Vios | de Loft Hengelo (NL)

Rafet el Roman in Hengelo

Rafet el Roman is een legende in de Turkse muziekscene. Met verschillende albums als 'Sevgiye Zaman Ver', 'Yadigar' en 'Mecnun' veroverde Rafet de Turkse muziekindustrie en nu komt hij naar Hengelo toe! Stoom je vast klaar want Rafet el Roman gaat ongetwijfeld een hele mooie show neerzetten.

 

VIP Mogelijkheden

Voor het reserveren van VIP tafels en andere VIP mogelijkheden kan je contact opnemen met het volgende nummer:

Tel. +31619962099

Get there

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Vios | de Loft ligt op 5 minuten loopafstand van station Hengelo. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op de datum van vandaag.

Parkeergelegenheden in de omgeving

In de omgeving van de Vios | de Loft kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De dichtsbijzijnde parkeergarage is Q-Park de Brink, deze ligt op 2 minuten loopafstand van Vios | de Loft.

Info

VIP Mogelijkheden

Voor het reserveren van VIP tafels en andere VIP mogelijkheden kan je contact opnemen met het volgende nummer:

Tel. +31619962099

Sold out?

Heb je geen tickets weten te bemachtigen? Schrijf je dan nu in en ontvang informatie omtrent onze nieuwste evenementen, zodat jij de volgende keer als eerste een ticket weet te bemachtigen.