tickets available from €25.00
Buy tickets

Blueface + Mensa + Henkie T + De Fellas

The Box, Amsterdam
Friday 08 November 19

Hip-Hop-sensatie BLUEFACE komt naar Nederland Onderdeel van de Europese 'Find The Beat' Tour' Haal nu je kaarten!

The Box Amsterdam

Johnathan Michael Porter, beter bekend als BlueFace treedt vrijdag 8 november op in The Box, Amsterdam. De kaartverkoop voor zijn show begint woensdag 9 oktober om 16:00 

De 22-jarige 'Johnathan Michael Porter' oogstte veel aandacht met zijn hits als 'Respect My Crypn' die bijna een jaar geleden werd uitgebracht. Met miljoenen views op Youtube & Spotify, features met de grootste sterren zoals: Cardi-B, YG en Rich The Kid. Hiermee kun je wel zeggen dat BlueFace is uitgegroeid tot één van de grootste mainstream artiesten van de wereld.

VIP Tafel Mogelijkheden:

Voor het reserveren van VIP tafels kan je contact opnemen met het volgende nummer:

VIP-telefoonnummers: 0615482262 en 0634014119 of vip@the-box.events

Get there

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

The Box ligt op 5 minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op de datum van vandaag.

Parkeergelegenheden in de omgeving

In de omgeving van The Box kun je in verschillende parkeergarages parkeren.

Info

VIP Tafel Mogelijkheden:

Voor het reserveren van VIP tafels kan je contact opnemen met het volgende nummer: VIP-telefoonnummers: 0615482262 en 0634014119 of vip@the-box.events

Sold out?

Heb je geen tickets weten te bemachtigen? Schrijf je dan nu in en ontvang informatie omtrent onze nieuwste evenementen, zodat jij de volgende keer als eerste een ticket weet te bemachtigen.